Veel gestelde vragen voor Werknemers
Opzoek naar de veel gestelde vragen voor werkgevers klik dan hier.

Hoe kan ik het beste zoeken op Actiever.nl naar een vacature?
Actiever.nl is opgezet om op eenvoudige wijze vacatures te vinden. Je kan gericht zoeken naar vacatures via ‘uitgebreid zoeken’ of alle vacatures bekijken door geen specifieke wensen in te vullen maar simpelweg op ‘zoeken’ te klikken. Daarnaast kan je via de link ‘bedrijven zoeken’ alle bedrijfspresentaties bekijken van bedrijven met actuele vacatures.

Ik heb geen activeringsmail ontvangen, wat is er misgegaan?
Bij sommige e-mailproviders kan de activeringsmail in de folder van ongewenste e-mailberichten (spamfolder) terecht komen. Om te voorkomen dat je een e-mail van Actiever.nl misloopt, kan je het beste info@actiever.nl toevoegen aan je lijst met veilige e-mailadressen. Mocht je de activeringsmail niet hebben ontvangen, neem dan gerust even contact op met ons via het contactformulier.

Wat kost een account en hoe maak ik er een aan?
Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan kan je direct kosteloos een account aanmaken of lees onderstaande eerst door:
1. Ga naar inschrijven als werkzoekende
2. Vul alle gegevens in
3. Automatisch wordt een e-mail verstuurt naar jouw e-mailadres voor het activeren van jouw account
4. Bevestig jouw aanmelding
5. Ga naar inloggen als werkzoekende en je kan direct jouw cv aanmaken of uploaden

Hoe kan ik gegevens wijzigen?
Ga naar inloggen als werkzoekende en log in met jouw e-mailadres en gekozen wachtwoord. In het hoofdmenu van jouw persoonlijke pagina kan je alle gegevens inzien en eventueel wijzigen.

Hoe kan ik een CV aanmaken en/of uploaden?
Ga naar inloggen als werkzoekende en log in met jouw e-mailadres en gekozen wachtwoord. In het hoofdmenu van jouw persoonlijke pagina bieden wij twee mogelijkheden aan: uploaden van jouw CV of direct online een CV aanmaken.

Hoe kan ik reageren op een vacature?
Vanuit jouw persoonlijke pagina kan je eenvoudig zoeken op vacatures. Onderaan elke vacature is er ruimte om een persoonlijke boodschap aand de werkgever te sturen. Klik vervolgens op ‘verzenden’ en jouw sollicitatie wordt direct per e-mail verstuurd naar de werkgever. Tevens zal er een bevestiging van jouw sollicitatie naar jouw e-mailadres worden verstuurd.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kan ik een nieuwe krijgen?
Heb je al een account bij Actiever.nl maar helaas je wachtwoord vergeten. Ga dan naar inloggen als werkzoekende en vul bij ‘wachtwoord vergeten’ het e-mailadres in dat je bij het aanmaken van jouw account hebt gebruikt. Het wachtwoord wordt dan per e-mail direct naar je toegestuurd.

Ik heb een andere vraag, kan je mij helpen?
Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust even contact op met ons via het contactformulier.