Voor bedrijven biedt Actiever de mogelijkheid om flink kosten te besparen op het werven van nieuw personeel. Sinds 2008 zijn wij actief op de Nederlandse markt. Wij willen niet de kosten in rekening brengen die andere vacaturesites wel in rekening brengen.

Gratis onbeperkt vacatures plaatsen, geen verdere verplichtingen en/of kosten!

Meldt je vandaag aan bij Actiever en plaats zonder enige verdere verplichting binnen enkele minuten de eerste vacatures. Bovendien kan je direct gebruik maken van onze CV database met potentiele kandidaten voor uw vacatures.

Plaats gratis vacatures!

Meerdere vacatures tegelijk plaatsen op Actiever, neem contact met ons op voor een XML koppeling.

Zoeken in onze CV database
Zoek eenvoudig en snel naar geschikte kandidaten in onze CV database. Uiteraard is de CV database 24/7 bereikbaar en kan je direct contact opnemen met kandidaten welke voldoen aan de eisen van de beschikbare functie.

Plaats een top vacature
Actiever biedt de mogelijkheid om jouw vacature opvallend bovenaan de zoekresultaten weer te geven. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Widget van met vacatures op uw website?
Actiever heeft een speciale widget waardoor je niet de vacatures op je eigen website hoeft te plaatsen. Gebruik maken van deze tool is kosteloos: www.actiever.nl/vacature-widget/