Overzicht

Bouwkundig Projectleider Verduurzaming

Over deze vacature

Ga jij onze opdrachtgevers compleet ontzorgen op de duurzaamheidstransitie van haar bestaande woningvoorraad?

Als Bouwkundig Projectleider leid jij de verduurzamingsprojecten in goede banen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van deze discipline binnen de organisatie.
Je gaat gestructureerd aan de slag om de groeidoelstellingen te behalen. Uiteraard ben je ook gefocust op de dagelijkse praktijk. Je stuurt de energetische renovatieprojecten, bewaakt de voortgang en kosten, de kwaliteit van het werk en niet te vergeten de klanttevredenheid. Jij zorgt ervoor dat het hele project onder controle is, op alle fronten. Daarnaast maak je de periodieke verslagleggingen, rapportages en financiële prognose.

Behalve je directe collega’s, ga je ook onderaannemers en leveranciers aansturen en ga je de inkoopprocessen coördineren.
Het meer- en minderwerk handel je ook af. Behalve dat je het eerste aanspreekpunt bent voor de opdrachtgever, ben je ook een gelijkwaardige sparringpartner. Je weet wat er allemaal speelt, houdt overzicht, ontzorgt de opdrachtgever en komt met ideeën.

Functie-eisen

Ben jij de Bouwkundig Projectleider met aantoonbare ervaring binnen de verduurzaming die wij zoeken?
Dan heb je een goed cijfermatig inzicht, ervaring met inkopen, ben je oplossingsgericht en daadkrachtig. Als persoon beschik je over een groot organisatietalent, ben je communicatief op alle niveaus en werk je op resultaatgerichte wijze aan het overtreffen van de verwachtingen van de opdrachtgevers.

Daarnaast beschik je over:
• Een afgeronde studie bouwtechnische bedrijfskunde en/of bouwkunde (of gelijkwaardig);
• Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
• Leidinggevende kwaliteiten;
• Je hebt passie voor je vak! Duurzaamheid staat bij jou bovenaan!

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak: 076 5143600

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een vastgoedonderhoudsbedrijf in de regio Breda. Zij staan voor resultaatgericht vastgoedonderhoud voor onder meer woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en monumentenbeheerders. Samenwerking, teamspirit en passie staan dan ook centraal. Zo kan het beste resultaat worden behaald.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, Bouwkundig Projectleider Verduurzaming!

Arbeidsvoorwaarden

• Fulltime functie direct in dienst of op basis van detachering via Meinselect;
• Veel zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid;
• Een uitdagende baan binnen een team van enthousiaste collega’s;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

KERNWOORDEN: BREDA – BOUW – VACATURE – PROJECTLEIDER – ENERGETISCH – RENOVATIE – DUURZAAM – BOUWVACATURE – VASTGOED – ONDERHOUD – ZELFSTANDIG – LEIDINGGEVEN – AANSTUREN – FINANCIEEL – FULLTIME – PROJECTLEIDER ENERGETISCHE RENOVATIE – VASTGOEDONDERHOUDSBEDRIJF

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

Salaris

nb

Vacature type: Manager
Categorie: Building Construction / Skilled Trades
Ervaring: Full-time