Overzicht

Wij zoeken kandidaten met een brede werkervaring in het sociaal domein, aangevuld met specifieke deskundigheid waardoor zij snel kunnen starten als generalistisch werker. Ervaring met indicatiestelling is wenselijk. Als professional kan jij de cliënt ondersteunen, de eigen kracht aanboren, zonder zelf op te gaan lossen. Je bent daarom sterk in gespreksvoering, het doorvragen en het herkennen van achterliggende problematiek.


In de Sociale- en Wijkteams is specifieke deskundigheid vertegenwoordigd vanuit meerdere gebieden, zoals: financiën, huisvesting, jeugdhulpverlening (opvoedproblematiek), jeugd- en volwassenen-GGZ, verslaving, LVB, gezondheidszorg, dagbesteding en justitie. Oplossingsgericht werken en interculturele communicatie zijn erg belangrijk. Ervaring en kennis op een van deze gebieden is nodig, naast kennis en inzicht in het hulpverleningsaanbod, hulpverleningsmethodieken en empowermentmethodieken.

De sociale zekerheid is volop in beweging. Daarom werken wij binnen het sociaal domein samen met meer dan 150 gemeenten en meerdere zorginstellingen voor de invulling van vaste en tijdelijke functies voor de uitvoering van de Wmo, Participatiewet en de Jeugdwet.


YER bemiddelt al 30 jaar succesvol hoger opgeleiden op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Met 10 kantoren in Nederland zit er altijd wel een kantoor bij jou in de buurt.

Met grote regelmaat zijn wij op zoek naar ervaren consulenten / medewerkers voor in de wijkteams voor gemeenten in de regio Zutphen. Wil je het nieuwe jaar met een nieuwe start beginnen? Dan kom ik graag met je in contact om meer over YER en onze klanten te vertellen.



    • Werkervaring bij een gemeente

    • Kennis van de WMO, Jeugdwet of Participatiewet

    • Het talent om in te leven, de juiste vragen te stellen, te overtuigen en besluiten te maken

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time