Overzicht
Ben jij creatief, allround inzetbaar en is het glas bij jou altijd halfvol? Werk je graag in wisselende omgevingen met passie voor het keuken-vakmanschap? Ben je daarnaast ook collegiaal en gastvrij? Dan ben jij de Sous Chef (m/v) die Foodtastic zoekt!
Als Sous Chef ben je samen met de rest van de Foodtastic-crew verantwoordelijk voor het runnen van de diverse Hospitality projecten verspreid door Nederland en België. Je ondersteunt (hands-on) de diverse bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering en denkt mee over strategieën voor het opstellen van de diverse planningen, concepten en producten.
Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
Je stapt op maandag om 10.00 uur in jouw Foodtastic auto en rijdt naar een hotel in Antwerpen. Het hotel zit goed vol; je mag voor 220 gasten een warm- en koud buffet bereiden. Dit natuurlijk samen met jouw collega’s van het hotel. Omdat je in Arnhem woont en de volgende dag weer in het hotel mag ondersteunen, hebben jullie afgesproken dat je die nacht blijft overnachten.
Op woensdag en donderdag sta je in een à la carte restaurant met Michelinster in Noord Brabant Om de chef bij te staan bij krapte in de bezetting. Vrijdag heb je een dagje vrij want zaterdag sta je op een grote catering partij voor 450 couverts. Dit is in Amsterdam en je verzorgt daar een walking dinner. Je krijgt die avond ook te horen of je de komende twee weken naar Curaçao mag om daar een beach resort te ondersteunen in de keuken. Dat is toch de kers op de taart!
Wat wordt je geboden?
Wij zijn op zoek naar creatieve, flexibele en stressbestendige teamplayers die het Foodtastic team komen versterken.
- Culinaire toppers met een afgeronde koksopleiding op mbo niveau en minimaal een half jaar werkervaring met leidinggeven op kookgebied.
- À la carte ervaring (must), hotellerie en catering ervaring (pré).
- Je bent geen groentje meer als het gaat om koken; dit gaat jou gemakkelijk af met kennis van zaken en absolute passie.
- Jij hebt een open en gastvrije houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je weet je team te motiveren, inspireren en te enthousiasmeren.
- Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen en in het weekend is voor jou geen probleem.
- Je hebt voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
- Je bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen.
Wat breng je mee?
- Een fulltime functie van 40 uur.
- Leuke hospitality projecten, vooral in Nederland en België maar ook in Curaçao en Aruba.
- Een passend salaris: € 2.200 – € 2.600, gebaseerd op leeftijd en ervaring.
- Leaseauto en smartphone.
- CAO horeca.
- Een uitdagende en afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid.
- De kans om initiatieven te ontplooien en jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen.
Waar ga je werken?
Foodtastic is een Hospitality Consultancy bureau met gepassioneerde visie over eten & drinken. Foodtastic biedt professionaliteit en kwaliteit op vele expertisegebieden in de wereld van de moderne gastronomie en gastvrijheid. Foodtastic richt zich op detachering in hospitality solutions op niveau, waarbij flexibiliteit en vakbekwaamheid zorgen voor gegarandeerde efficiëntie en consistentie bij de opdrachtgever. Grensverleggend en stimulerend in mogelijkheden, ideeën en samenwerkingen in elke richting.
Interesse?
Steamz ondersteunt Foodtastic bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via onze website www.steamz.nl. Voor meer informatie omtrent de vacature en Foodtastic kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06-48405217 of danny@steamz.nl.Vacature type:
Categorie: Manufacturing / Production / Operations
Ervaring: Full-time