Overzicht

Functieomschrijving

Als operator draag jij de verantwoordelijkheid om machines in te stellen en te bedienen in het productieproces. Je zorgt voor schone machines en voert lichte werkzaamheden rondom onderhoud uit wanneer nodig. Betreft het zwaarder onderhoud of reparaties, dan zijn daar de monteurs voor aanwezig. Je werkt mee in het proces, maar voornamelijk stuur jij kleine teams aan die ervoor zorgen dat het werk aan de lopende band netjes gebeurd.

Als operator groei jij, nadat je de werkwijze en kennis tot je hebt genomen, door in jouw verantwoordelijkheden. De teams aansturen en het borgen van de kwaliteit. Het is een dynamisch proces waarbij precisie en kwaliteit voorop staat. De producten waarmee je aan de slag bent zijn namelijk food-producten. Ook hygiëne staat dus hoog in het vaandel. Zie jij jezelf in een leidinggevende functie doorgroeien als operator? Solliciteer dan snel!

Functieeisen

– Affiniteit met techniek en/of productielijnen.
– Je bent bereid om in een ploegendienst te werken.
– Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
– Geen problemen met wisselende werktijden.
– Sociaal vaardig met een nauwkeurige werkhouding.
– Woonachtig in de omgeving Flevoland.

Arbeidsvoorwaarden

Na een contract via Actief Werkt! liggen er uiteindelijk mooie mogelijkheden bij de opdrachtgever. Het is een mooi en groeiend bedrijf waarin ook de kansen liggen en gegrepen kunnen worden om mee te groeien. Het salaris zal vastgesteld worden volgens cao en is tevens afhankelijk van kennis en ervaring. Uiteindelijk maken de ploegentoeslagen het uiteindelijke salaris erg interessant. Stuur snel je CV!

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 201802167

VacatureID: 192222672
Gemaakt op: 2018-04-06 11:06:28
Reverentie: 201802167

Actief Werkt! Uitzendbureau BV
Luttekepoortstraat 57
3841 AW Harderwijk
0341-432211