Overzicht

Functieomschrijving

Jij gaat aan de slag bij een organisatie gericht op onderzoeks-en adviesbureau dat de publieke sector ondersteunt met het beantwoorden van beleidsvraagstukken. Het is een kleinschalig bureau met een informele werksfeer. Ze werken samen met 15 professionals met een mooi portofuille aan opdrachtgevers. Denk aan ministeries, provincies en gemeenten. 

Ben je net afgestudeerd op Hbo niveau of heb je al wat ervaring opgebouwd als officemanager? Het maakt niet uit. Onze opdrachtgever is namelijk opzoek naar een energiek, georganiseerd persoon die de volgende werkzaamheden eigen maakt:
– Ondersteunen van de bedrijfsvoering door office systemen te beheren en het bewaken van processen;
– Jij ondersteunt de directeur door vergaderingen voor te bereiden en te notuleren om informatie te verzamelen;
– Agendabeheer;
– Beheren van het archief;
– Regelen van facilitaire zaken;

Uiteraard is dit een selectie en komen er nog andere uitdagende taken bij kijken die ik graag in een persoonlijk gesprek toelicht. Andere kenmerken die de opdrachtgever zoekt in de nieuwe office manager zijn een pro-actieve werkhouding, service gerichte instelling en zelfstandigheid. Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij vanaf medio april 6 maanden fulltime beschikbaar?
Maak je motivatie kenbaar via een korte motivatiebrief en zorg voor een recent Cv op je profiel, dan neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact op! 

Functieeisen

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Georganiseerd, nauwkeurig en klantvriendelijk;
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Beschikbaar voor de gehele periode(half april tot half oktober);

Arbeidsvoorwaarden

  • Fijne werkomgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Marktconform salaris;
  • Functie met veel verantwoordelijkheid en een mooie toevoeging op jouw Cv;
  • Last but not least, werken in een gezellig team en iedere dag een heerlijk verzorgde lunch!
  • Tijdelijke functie voor een periode van 6 maanden.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

VacatureID: 189026605
Gemaakt op: 2018-03-23 16:36:32
Reverentie: 676583

YoungCapital
Siriusdreef 12
2132WT Hoofddorp
(+31) 020 – 44 63 378

Over YoungCapital

YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft. Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken. Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei. Wij zijn connected @ heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen. Dat maakt het verschil.